Benifallet Fruïts
Español - Català
ELS CÍTRICS
TARONGES I MANDARINES

Oferim els nostres cítrics amb la marca “CITRIBEN” (Cítrics de Benifallet), on garantim el seu origen, procedent de petites explotacions agrícoles que durant generacions han sabut conviure amb el seu entorn adaptant-se a les noves exigències de mercat i produint una fruita respectuosa amb el medi ambient i una producció sense productes artificials.

ds
TARONGES
LES NOSTRES VARIETATS
Navelina, és la taronja més primerenca.

Navel Washington, és una taronja que es recull a partir del mes de gener.

Navelate, és una taronja tardana, que recollim a partir del mes de març.ds
MANDARINES
LES NOSTRES VARIETATS
Comencem la campanya amb la varietat okitsu, que pertany a la família de les satsumes, es comença a collir cap a finals de setembre.

Clemenpons, es comença a collir cap a mitjans d’octubre, pertany a la família de les clementines.

Clementina, n’hi tenim de dos varietats, clementina fina i nules. És comença a collir a finals d’octubre.


L'OLI
MORRUT I SEVILLENC

OliLa producció d’oli a la SAT Benifallet, és baixa, a causa de que les zones on es cultiva, són les zones altes de les muntanyes, molt difícils de cultivar, i on no es produeixen cítrics. La cultura de l’oli a les nostres terres és molt antiga, es pot apreciar per les oliveres centenàries que hi han, i un detall que volem remarcar, aquestes parcel·les la majoria estan situades com hem dit a les muntanyes amb molt desnivell i per poder plantar aquests arbres van construir en grans marges de pedra seca, fets a mà i de gran altura i moltes vegades, portant la terra i les pedres d’altres llocs. Els avantpassats que ho van construir la majoria no van veure mai els seus arbres en plena producció, ja que les oliveres de varietats que tenim al municipi, com farg, morrut o sevillenc tarden anys en créixer. Per tant la herència rebuda dels avantpassats és, més que res, per la producció pròpia del soci, ja que no poden mecanitzar les seves explotacions, i els costos de producció són molt alts. El soci té molta cura de la qualitat de l’oli, collint les olives de l’arbre i utilitzant mètodes tradicionals.

OLI D'OLIVA
MORRUT I SEVILLENC

La nostra producció d’oli, pertany majoritàriament a les varietats “morrut” i “sevillenc o del Reguers”, són varietats tradicionals i molt apreciades a la zona.

La producció es basa principalment en pròpia, és a dir, els socis cullen les olives, i s’emporten l’oli produït, i l’excedent queda per a la venda, que principalment es fa al detall a la nostra agrobotiga.

Tenim oli envasat en 5, 2 i 1 litre.

benifalletfruits.com ©
Avinguda Lluís Companys, 10 - 43512 Benifallet, Tarragona
Tel. 977 462 055 Fax. 977 462 195 - E-mail: info@benifalletfruits.com